اولویت های پژوهشی مرکز
.1 انواع مطالعات در حوزه سلامت محصولات تراریخته
.2 استفاده از فن آوری نانو در صنعت تولید و بسته بندی در جهت ارتقای کیفیت، افزایش زمان ماندگاری و کنترل آلودگی محصولات
.3 بهینه سازی روشهای تشخیصی و کنترل کیفی فرآورده های گیاهی و دامی با استفاده از تکنولوژیهای نوین و انجام بررسیهای مولکولی و ژنی
.4 توسعه تستهای سریع برای شناسایی سموم مهم غذایی و شاخصهای اصلی کنترل کیفیت
.5 طراحی و توسعه روشهای نوین جهت شناسایی تقلبات موجود در انواع فرآوردههای گیاهی و دامی (از قبل روغن ها، فرآوردههای لبنی و گوشتی، آبمیوه ها، عسل و ...)
.6 ارزیابی کیفیت و سلامت محصولات غذایی سنتی موجود در بازار و مقایسه آن ها با انواع تولیدات صنعتی
.7 بررسی و اندازه گیری میزان باقیمانده آلاینده هایی نظیر مایکوتوکسین ها و سموم کشاورزی در مواد غذایی
.8 بررسی آلاینده های فلزات سنگین در انواع مواد غذایی با منشا گیاهی و دامی (همچنین طیور و آبزیان)
.9 بررسی میزان آنتی بیوتیك ها درفرآورده های گوشتی و فرآورده های لبنی
.11 طراحی و توسعه ی دانش فنی تولید فرآوردههای با ارزش افزوده از پسماندهای صنایع تبدیلی و کشاورزی
.11 طراحی و انجام آزمایشات در جهت کنترل و راستی آزمایی فرآورده های غذایی فراسودمند
.12 ارائه جایگزین های سالم در فرمولاسیون فرآورده های غذایی، جهت ارتقا کیفیت و افزایش ایمنی و سلامت محصولات
.13 اصلاح روشهای تولید مواد غذایی در راستای حذف فاکتورهای مضر شیمیایی و میکروبی ایجاد شده در حین تولید