Skip to content

اولویت های پژوهشی

اولویت های تحقیقاتی مرکز تحقیقات PLP

 

اولویت های پژوهشی مرکز

.1 انواع مطالعات در حوزه سلامت محصولات تراریخته

.2 استفاده از فن آوری نانو در صنعت تولید و بسته بندی در جهت ارتقای کیفیت، افزایش زمان ماندگاری و کنترل آلودگی محصولات

.3 بهینه سازی روشهای تشخیصی و کنترل کیفی فرآورده های گیاهی و دامی با استفاده از تکنولوژیهای نوین و انجام بررسیهای مولکولی و ژنی

.4 توسعه تستهای سریع برای شناسایی سموم مهم غذایی و شاخصهای اصلی کنترل کیفیت

.5 طراحی و توسعه روشهای نوین جهت شناسایی تقلبات موجود در انواع فرآوردههای گیاهی و دامی (از قبل روغن ها، فرآوردههای لبنی و گوشتی، آبمیوه ها، عسل و ...)

.6 ارزیابی کیفیت و سلامت محصولات غذایی سنتی موجود در بازار و مقایسه آن ها با انواع تولیدات صنعتی

.7 بررسی و اندازه گیری میزان باقیمانده آلاینده هایی نظیر مایکوتوکسین ها و سموم کشاورزی در مواد غذایی

.8 بررسی آلاینده های فلزات سنگین در انواع مواد غذایی با منشا گیاهی و دامی (همچنین طیور و آبزیان)

.9 بررسی میزان آنتی بیوتیك ها درفرآورده های گوشتی و فرآورده های لبنی

.11 طراحی و توسعه ی دانش فنی تولید فرآوردههای با ارزش افزوده از پسماندهای صنایع تبدیلی و کشاورزی

.11 طراحی و انجام آزمایشات در جهت کنترل و راستی آزمایی فرآورده های غذایی فراسودمند

.12 ارائه جایگزین های سالم در فرمولاسیون فرآورده های غذایی، جهت ارتقا کیفیت و افزایش ایمنی و سلامت محصولات

.13 اصلاح روشهای تولید مواد غذایی در راستای حذف فاکتورهای مضر شیمیایی و میکروبی ایجاد شده در حین تولید