جلسه ارائه عملکرد ده ساله مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی (PLP) با حضور معاون محترم تحقیقات جناب آقای دکتر احمدعلی عنایتی،و معاون محترم غذا و دارو جناب آقای دکتر شهرام علاء، و مدیران محترم هر دو معاونت غذا و دارو و رئیس محترم مرکز تحقیقات PLP و حضور اعضای محترم شورای پژوهشی مرکز؛ در تاریخ 13/12/1403 ساعت 12:30 در مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی، برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، خانم دکتر عادله رافتی، رئیس مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی، پس از بیان خیرمقدم به حضار محترم، به ارائه گزارش عملکرد پژوهشی مرکز از بدو تاسیس تاکنون پرداختند و در این گزارش، تاریخچه مرکز، تعداد مقالات، اختراعات ثبت شده با افیلیشن مرکز، طرح ها و پایان نامه ها، همکاری ها و فعالیت های مشترک با همکاران غذا و دارو و ضنایع ذیربط، تفاهم نامه های منعقد شده مابین مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی و معاونت غذا و دارو و سایر ارگان های مرتبط با مرکز، وبینارها و کارگاه ها و همایش های برگزارشده توسط مرکز، کتب نگارش شده و اخبار مهم مرکز ارائه گردید.
دکتر عنایتی، معاون محترم تحقیقات، ضمن بیان خیرمقدم به حضار محترم جلسه و تبریک حلول ماه مبارک رمضان، درخصوص لزوم حمایت از مراکز تحقیقات فعال همچون مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی و همچنین نقش این مرکز به عنوان بازوی علمی و فنی برای سازمان غذا و دارو در کشور، فرمایشاتی را بیان نمودند. همچنین پیشنهاد و توصیه ایشان به معاونت غذا و دارو این بود که از پتانسیل های همکاری این مرکز به جهت کمک های فنی و پژوهشی و همچنین به عنوان هسته ای برای آنالیز و استفاده راهبردی از انبوه داده های محصولات سلامت محور منتج از آزمایشات کیفی و کمی حاصل از آن معاونت محترم، که با اهداف سازمان غذا و دارو و سلامت جامعه عجین می باشد، استفاده بنمایند. همچنین ایشان بر اهمیت و ارتباط فعالیت این مرکز، به جهت تعدد صنایع دامی و گیاهی در استان مازندران، تاکید داشتند. دکتر عنایتی همچنین بیان نمودند که فعالیت های این مرکز و همکاری آن با سازمان غذا و دارو، به سمتی برود که به افزایش اعتماد و اطمینان خاطر جامعه از سلامت فرآورده های موجود در کشور، بیانجامد
در ادامه، دکتر شهرام علاء، معاون محترم غذا و دارو، علاوه بر تایید سخنان دکتر عنایتی درخصوص مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی بعنوان بازوی تحقیقاتی معاونت غذا و دارو، تاکید نمودند که لازم است موضوعات دارای اولویت در حوزه ی غذا، براساس نیاز های روز جامعه تعیین گردد تا مشکلات موجود در این حوزه مرتفع و فرآورده هایی که به جامعه می رسد، بهبود یابد؛ که این اهداف، با همکاری مراکز تحقیقاتی همچون مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی، تحقق می یابد. همچنین ایشان فرمایشاتی درخصوص لزوم همکاری چندجانبه بین غذا و دارو و مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی درخصوص ارتباط با شرکت ها و کارخانجات، در زمینه نوآوری و بهبود فرآورده ها و پژوهش های سفارشی، داشتند. ایشان همچنین پیشنهاد نمودند تا همکاری های بیشتری بین دانشکده ها و دانشجویان با مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی صورت گیرد و از این پتانسیل نهایت استفاده به عمل آید. در ادامه، ایشان به لزوم پیگیری ها در زمینه سند سموم و تلاش برای اختصاص بودجه به این سند و فعالیت های این مرکز در این راستا، اشاره داشتند. ایشان در بیان انتهایی، ضمن تاکید بر پیشرفت های این مرکز، فرمودند که سازمان غذا و دارو، با تمام امکانات و کارشناسان، آماده همکاری با مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی می باشد.